Безробітних Кіровоградщини запрошують здобути «солодку» спеціальність - кондитера

  • 30 серп. 2019 12:05
  • 2973
    • Новина Безробітних Кіровоградщини запрошують здобути «солодку» спеціальність - кондитера Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кондитер – це професійний кухар, що створює кондитерські вироби, десерти та іншу випічку. Представників цієї професії можна зустріти у пекарнях, ресторанах та великих готелях. 
     
    Як і будь-яка інша, професія кондитера висуває певні вимоги до працівника: професійно значущими для кондитера є гострота зору, розпізнання форм, кольору, запаху. Ефективність праці кондитера значною мірою залежить від злагодженості рухів, їхньої швидкості, спритності, координації. У процесі формування кондитерських виробів від кондитера вимагається зосередженість уваги. Для успішної трудової діяльності кондитеру необхідна розвинена наочно-образна пам'ять, він повинен зберігати в пам'яті та відтворювати в діяльності раніше сприйняті образи виробів.
     
    Робота кондитера пред'являє певні вимоги і до особистісних якостей працівника, таких як самодисципліна та самоконтроль, відповідальність, дисциплінованість, організованість та охайність.
     
    2 вересня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Кондитер». Курс навчання триватиме 6 місяців.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    • повноліття (не менше 18 років);
    • медична довідка з допуском до професії.
     
    Звертаємо увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
    Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Наагадаємо: У Кропивницькому на міні-ярмарку вакансій пропонувалися посади в органах юстиції