У Кропивницькому на міні-ярмарку вакансій пропонувалися посади в органах юстиції

  • 29 серп. 2019 17:14
  • 3210
    • Новина У Кропивницькому на міні-ярмарку вакансій пропонувалися посади в органах юстиції Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями на базі Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, на замовлення Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області, відбувся міні-ярмарок вакансій.
     
    До участі у заході були запрошені безробітні та шукачі роботи, які мають юридичну освіту у галузі знань «Право», «Правознавство» та «Міжнародне право».
     
    Мета міні-ярмарку вакансій – ознайомити учасників заходу з актуальними вакансіями Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області з вакансіями «державний виконавець» та «спеціаліст державної служби».
     
    Сергій Ямковий, головний спеціаліст відділу персоналу Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області ознайомив присутніх з основними напрямами діяльності управління, умовами та правилами конкурсного відбору персоналу. Також надали інформацію щодо заробітної плати, режиму роботи. 
     
    У результаті проведеного заходу 10 осіб зацікавилися перспективою працевлаштування в органах юстиції, з кожним із них було проведено індивідуальну співбесіду, після чого погоджено участь у конкурсі на заміщення запланованих вакантних посад державних службовців.
     
    Людмила Міщенко, 
    провідний фахівець з питань зайнятості 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості