На Кіровоградщині пропонують зарплату до тридцяти тисяч

  • 29 серп. 2019 12:42
  • 2729
    • Новина На Кіровоградщині пропонують зарплату до тридцяти тисяч Ранкове місто. Кропивницький
     
    У базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості існує ряд посад, за якими роботодавці готові платити своїм працівникам 10 тисяч гривень на місяць і більше. Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини таких вакансій зареєстровано 246 одиниці.
     
    Доволі високим залишається попит на водіїв, інженерів, представників будівельних та гірничодобувних професій, працівників банківської сфери та лікарів.
     
    Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено найбільше вакансій із зарплатою понад 10 тисяч – 190, по 17 у Маловисківському та Знам’янському районах, вісім у Олександрійському, п’ять у Світловодському, три у Новоукраїнському, дві вакансії у Голованівському та по одній вакансії у Благовіщенському, Долинському, Новомиргородському, Петрівському, Світловодському та районах Кіровоградської області.
     
    Це вакансії за такими професіями як сімейний лікар, головний інженер, електрозварник ручного зварювання, гірник на геологічних роботах, шеф-кухар, бухгалтер, диспетчер станційний та інші.
     
    Якщо вас зацікавили запропоновані вакансії – звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості
     
    Нагадаємо: Роботодавці Кіровоградщини потребують майстрів по роботі з деревом