Кіровоградщина: У Попельнастівській амбулаторії запрацював телемедичний апарат «IDIS»

  • 28 серп. 2019 13:42
  • 1362
    • Новина Кіровоградщина: У Попельнастівській амбулаторії запрацював телемедичний апарат «IDIS» Ранкове місто. Кропивницький
     
    "Як ми вже повідомляли, за кошти державного бюджету планувалося придбати до кінця літа спеціальне медичне обладнання. На сьогоднішній день воно вже встановлено, працює, і декілька десятків жителів попельнастівської громади вже ним скористалися.
     
    Про це повідомляє у ФБ Попельнасте - серце громади
     
    Завідувач амбулаторії, лікар загальної практики в Попельнастівській амбулаторії Руслан Питула продемострував у роботі спеціальний телемедичний апарат «IDIS». Він дозволяє отримувати консультації кардіолога, пульмонолога та дермато-венеролога в режимі онлайн, що дуже зручно для пацієнтів, бо відпадає необхідність витрачати час на поїздки до лікарні, на особисту реєстрацію та сидіння в загальній черзі.
     
    Нагадуємо також, що з дня на день Попельнасте має отримати для амбулаторії новий санітарний автомобіль «Renault Duster», який почне обслуговувати жителів села.
     
    Ось, що реально дає реформа місцевого самоврядування, в рамках якої було недавго створена попельнаствська ОТГ. Позитивні зміни не десь, а поруч - набирають обертів. Долучайтесь до спільної праці заради процвітання рідного краю!" - йдеться у повідомленні.
     
     
    Нагадаємо: Кіровоградщина: Які інфекційні хвороби траплялися на минулому тижні серед населення?