У Кропивницькому відкриють фотовиставку «Миттєвості» Сергія Лесіва

  • 27 серп. 2019 19:15
  • 1112
    • Новина У Кропивницькому відкриють фотовиставку «Миттєвості» Сергія Лесіва Ранкове місто. Кропивницький
     
    30 серпня о 16.00 у виставковій залі обласного Центру народної творчості (Кропивницький, вулиця Гоголя, 66/50) відкриють авторську фотовиставку «Миттєвості» члена Національної спілки фотохудожників України Сергія Лесіва, який живе і працює у Кропивницькому.
     
    Сергій Лесів почав займатись художньою фотографією у 2000 році; у 2007 році став членом Кіровоградського фотоклубу «Колаж»; у 2012 році прийнятий до Національної спілки фотохудожників України. За роки своєї творчої діяльності брав участь у багатьох обласних, всеукраїнських, міжнародних виставках, конкурсах і фотопленерах, де роботи художника були відзначені багатьма дипломами, бронзовими, срібними та золотими медалями. Серед найвідоміших: національні – фотобієналє «Природа», фотосалон  «Місто біля моря» (бронзова медаль), фотоконкурси «Ми – Українці», «Моя найкраща фотографія»; міжнародні – фотосалони «Планета дітей» (золота медаль), «Я люблю своє місто, я люблю свій край» (срібна медаль), конкурс репортерської фотографії «LifePressPhoto», фотоконкурс газети «День» (подарунковий сертифікат переможця), фестиваль «Street Art Photo (золота медаль) та багато інших.
     
    На авторській фотовиставці експонуються 54 роботи (саме стільки років автору), які мають особливий стиль та неповторність. Усі вони, на переший погляд, зображують прості та звичайні речі. Але автор вміє майстерно зафіксувати красу тих чи інших моментів, які ми у повсякденному житті навіть не помічаємо.
     
     
    Відтворення навколишнього світу – люди, природа, тварини – в усе це Сергій Лесів вкладає свою душу та емоції. На його роботи хочеться дивитися; вони спонукають замислюватися, про щось мріяти. 
    Тож завітайте на авторську виставку Сергія Лесіва та отримайте задоволення від спілкування зі справжнім Маестро фотографії. 
     
    Кіровоградський обласний Центр народної творчості
    25006, м. Кропивницький, вул. Гоголя, 66/50, 
    тел./факс (0522) 32-15-69
    E-mail: 26143895@mail.gov.ua