Роботодавці Кіровоградщини потребують майстрів по роботі з деревом

  • 27 серп. 2019 18:05
  • 3323
    • Новина Роботодавці Кіровоградщини потребують майстрів по роботі з деревом Ранкове місто. Кропивницький
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у фахівцях деревообробної промисловості: столярах, теслярах та складальниках виробів з деревини. 
     
    Роботодавці області потребують 23 фахівця з обробки деревини та виготовлення виробів із деревних матеріалів. Їх готові взяти на роботу такі підприємства як ТОВ «Гривер», ДП «Ремонтний завод радіотехнічного обладнання», ТОВ «Новомиргородський цукор» та інші.
     
    Так, у Кропивницькому потрібні сім теслярів, шість столярів та 6 складальників виробів з деревини. У Знам’янці є вакантними дві посади столярів будівельних, по 1 столяру потрібні у Світловодську та Новомиргороді. 
     
    Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4 173 грн) до 10 000 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади працівника, стажу роботи, специфікою роботи підприємства та досвідом роботи претендента на посаду на деревообробних верстатах та з деревообробними інструментами.
     
    Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, Знам’янської та Світловодської міськрайонних філій і Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості