Сотні військових з Кіровоградщини взяли участь у Марші захисників України (ФОТО)

  • 27 серп. 2019 15:00
  • 1960
    • Новина Сотні військових з Кіровоградщини взяли участь у Марші захисників України (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У День Незалежності бійці збройного конфлікту на сході України з Кіровоградської області зібралися у Києві, щоб долучитися до неофіційного Маршу захисників.
     
    Колона поділялася на окремі коробки військових підрозділів, а також регіональні. Парадний розрахунок з Кіровоградщини начислював біля ста чоловік. Підтримати земляків приїхали громадські активісти: Тетяна Бородіна, Юрій Митрофаненко, Наталія Вельгун, Олександр Ратушняк з дружиною, Ольга Кирилюк, Ігор Козуб, Дмитро Сінченко та інші.
     
     
    Очолювали колону військові в одностроях з нагородами, за ними крокували волонтери, родичі бійців та просто патріоти зі стягами військових підрозділів та прапором Кіровоградщини. Марширували наші захисники і в парадному розрахунку від різних військових підрозділів: "Айдару", Правого сектору, Української добровольчої армії та інших.
     
     
    Колона рушила від университету Шевченка до Алеи небесноі сотні, а потім - на Майдан Незалежности. Як розповідають учасники ходи,  кияни радо вітали українських захисників  і дякували їм за їхній героічний чин. 
     
    Поїздку з Кропивницького допоміг організувати міський голова Андрій Райкович, який надав нашим землякам великогабаритний автобус.
     
    Олена Скочко
     
    Фото з соцмереж
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому відкрили пам'ятну дошку воїну УПА Семену Сороці (ФОТО, ВІДЕО)
     
     
     
    Нагадаємо: Кропивничан запрошують вшанувати героїв Іловайська
     
     
    Читайте також: У Кропивницькому відбулися офіційні заходи до Дня Незалежності України (ФОТО, ВІДЕО)