Кіровоградщина: Президент призначив нового начальника СБУ в області

  • 27 серп. 2019 11:43
  • 853
    • Новина Кіровоградщина: Президент призначив нового начальника СБУ в області Ранкове місто. Кропивницький
     
    Зеленський призначив керівником СБУ Кіровоградщини фігуранта квартирного скандал. Про це пише сайт Главком
    Петров цього літа став фігурантом скандального розслідування журналістів
     
    Президент України Володимир Зеленський призначив Олексія Петрова начальником управління Служби безпеки України в Кіровоградській області.
     
    Відповідний указ №627/2019 оприлюднено на сайті глави держави
     
    «Призначити Петрова Олексія Геннадійовича начальником управління Служби безпеки України в Кіровоградській області», - йдеться у документі.
     
     
    Попереднім указом №626/2019 президент звільнив Петрова з посади начальника Департаменту контррозвідки Служби безпеки України.
     
    Слід зазначити, що Петров цього літа став фігурантом журналістського скандального розслідування проекту Наші гроші з Денисом Бігусом (Bihus.Info): СБУшник із землею в Буковелі приватизував гігантську службову квартиру.
     
    Нагадаємо, минулого тижня уряд призначив голову Державної соціальної служби. «Призначити Лазебну Марину Володимирівну головою Державної соціальної служби України з дати початку фактичного виконання посадових обов'язків строком на п'ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробування строком на два місяці», - йдеться у розпорядженні.
     
    Також 21 серпня було призначено нового командувача Десантно-штурмових військ ЗСУ. 
     
    - Вітаю з призначенням командувачем Десантно-штурмових військ ЗСУ генерал-майора Євгена Мойсюка. Він неодноразово проявляв героїзм та мужність під час захисту територіальної цілісності України, тож переконаний - його досвід дозволить розвивати та зміцнювати потенціал Десантно-штурмових військ, - написав міністр оборони Степан Полторак.