У місті Лева безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на адміністратора

  • 22 серп. 2019 16:45
  • 3200
    • Новина У місті Лева безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на адміністратора Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сучасний ритм життя диктує свої правила. Практично жодна організація чи підприємство не обходиться без адміністратора. Саме тому, на сьогодні, професія адміністратора є однією з найпопулярніших на ринку праці.
     
    Адміністратор – це кваліфікований фахівець, який керує людьми і виробничими процесами установи, а також розпоряджається власністю компанії в її інтересах.
     
    Основна мета роботи адміністратора – грамотно організувати діяльність певної установи, забезпечити ефективну роботу колективу та роботу з відвідувачами. Саме сфера діяльності установи диктує обов'язки, які виконує людина обіймає посаду.
     
    З 27 серпня поточного року на базі Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання. Курc нaвчaння тривaтиме 4,9 місяців.
     
     
    Умовами до направлення на навчання є:
     
    •  повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    •  повноліття (не менше 18 років);
    •  медична довідка з допуском до професії.
     
    Громадяни,  яких зацікавили пропозиції щодо проходження професійного навчання, можуть звертатися до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем перебування.
     
    Звертаємо увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: 23 безробітних започаткували власний бізнес на Кіровоградщині