На Кіровоградщині водій на іномарці вщент розтрощив міський парк (ФОТО)

  • 21 серп. 2019 10:41
  • 1546
    • Новина На Кіровоградщині водій на іномарці вщент розтрощив міський парк (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

     

    У Гайвороні на Кіровоградщині нетверезий водій на іномарці вщент розтрощив міський парк. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук Гайворонська міська рада.

    20 серпня близько 23-ї години вечора водій Nissan Xtrail не впорався з керуванням, рухаючись по вулиці Небесної Сотні в напрямку скверу Перемоги, і заїхав на територію парку. При цьому автомобіль зніс кам’яно-бетонний паркан, бордюри, пошкодив клумби та ліхтар. Уламки кам’яного паркану розлітались на відстань до трьох метрів. На виклик свідків події прибули представники поліції Гайворонського УНП, зафіксували ДТП та обставини події, провели роботу з учасниками та свідками аварії.

    Оскільки сквер Перемоги є власністю громади міста, була організована оперативна комісія за участі КП Гайворонський комунальник зафіксували пошкоджене майно та обраховують вартість завданих збитків.

    За словами очевидців, водій автомобіля був у нетверезому стані. За кілька метрів від місця аварії знаходяться лавочки, на яких в цей час відпочивали гайворонці. Лише дивом в аварії ніхто не постраждав.

    Читайте також: Кущівку затопило каналізаційними водами.