За виконання мелодії з «Піратів Карибського моря» 15-річний кропивничанин отримав сучасні безпровідні навушники (ВІДЕО)

  • 20 серп. 2019 15:01
  • 1770
  •  
     
    Переможцем конкурсу з гри на вуличному піаніно, який проводила громадська організація Артема Стрижакова «Перспектива міста», став 15-річний кропивничанин Денис Чуб.
     
    За майстерне виконання на вуличному піаніно своєї улюбленої композиції «Klaus Badelt — Hes A Pirate» з фільму «Пірати Карибського моря» хлопець отримав у подарунок сучасні безпровідні навушники airpods 2.
     
    - Коли я виклав відео, навіть не очікував на перемогу. Але потім лайки почали рости і я повірив у свої сили. Звісно, я просив про підтримку всіх знайомих, друзів, родичів і дуже вдячний їм за те, що вони виявилися такими активними, - говорить переможець.
     
    Нагадаємо, команда громадського діяча, голови ГО «Перспектива міста» Артема Стрижакова організувала конкурс з гри на вуличному піаніно, у якому могли взяти участь усі охочі, записавши відео виконання будь-якої композиції на вуличному піаніно та поширити його у соцмережах.
     
    Як повідомлялося раніше, у Кропивницькому на грант від Культурно-мистецького фонду «Перспектива» створили вуличне піаніно, яке торік встановили на Дворцовій. Цьогоріч оновлений музичний інструмент розташували прямо на головній площі міста.
     
     
    Завдяки конкурсу грантів, який проводить фонд «Перспектива», за останні роки в обласному центрі реалізували низку культурних проектів. Зокрема, це Поезія стін», парасолькова алея на вулиці Дворцовій «UmbrellaSky», зона мікс-відпочинку та кінотеатр під відкритим небом, перший у місті  ЗД-малюнок, інсталяція повітряної кулі «Політ крізь століття», «Вуличне піаніно», люмінесцентний міні-мурал «Королева ночі» тощо.