Кропивницький депутат Краснокутський опинився на лікарняному ліжку (ФОТО)

  • 20 серп. 2019 14:25
  • 2020
    • Новина Кропивницький депутат Краснокутський опинився на лікарняному ліжку (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Депутат міської ради міста Кропивницького Олег Краснокутський потрапив до інсультного відділенні Кіровоградської міської лікарні швидкої медичної допомоги. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова громадської організації «Партійний контроль» Анатолій Войний.

    Зокрема, в повідомленні йдеться: «Сьогодні разом з Леонідом Лузаном відвідали свого давнього товариша, Олега Краснокутського, в інсультному відділенні КЗ «Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги». 19.08.19 тиск у Краснокутського Олега був 230/160, а серцевий ритм – 113. Сьогодні одразу після крапельниці – 160/90. Попередній діагноз: гіпертонічний криз, мікроінсульт...

    Тільки у серпні ц.р. до Олега додому "швидка" приїджала два рази.... ( Дяка і шана Леоніду, що вчора, на Яблучного Спаса, він фактично, без перебільшення, врятував Олегу життя: вмовляннями, хитрістю і "обіцянками" повернутись на бюджетну комісію міської ради міста Кропивницького, доправивши його до лікарні.

    P.S. Зранку у кулуарах міської ради почув дивнувато-підступненьку "версію" відсутності О.Краснокутського на сесії - "симуляція"... Якесь відчуття, після відвідин Олега у лікарні, від цих "кулуарних" розмов ГИДКУВАТЕНЬКЕ... Не жартуйте із здоров'ям, панове, не випробуйте долю, бо слова і думки "матеріальні", бумерангом повертаються до нас».

    Нагадаємо, сесія міської ради Кропивницького закінчилась, не розпочавшись.