Як кропивничани навчались у бізнес-школі працювати з соцмережами (ФОТО)

  • 19 серп. 2019 14:09
  • 2827
    • Новина Як кропивничани навчались у бізнес-школі працювати з соцмережами (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Інструменти системної інтеграції клієнтів через фейсбук та інстаграм вивчали минулої суботи відвідувачі Бізнес-школи WAKEUP, повідомляє «Утренний город». Серед учнів – підприємці, керівники колективів, студенти, домогосподарки, журналісти, представники різних професій.

    – Яка ваша задача у соціальних мережах? Для чого ви тут і зараз? Ви розважаєтесь? Читаєте щось корисне? Працюєте і продаєте? Просуваєте себе? Спілкуєтесь з друзями? Підвищуєте власну самооцінку?– Такі запитання ставила присутнім тренерка Надія Кареліна – досвідчена фахівчиня в галузі створення власного бренду та його просування в соцмережах.

    Втім, правильної універсальної відповіді немає – вона у кожного своя.

    – Щиро дякуємо всім учасникам та учасницям, а також керівництву і команді Економіко-технологічного інституту за приємну локацію! – написала на у фейсбук одназ з організаторок Бізнес-школи WAKEUPВікторія Талашкевич.

    Також вона повідомила, що вже найближчим часом кропивничани можуть відвідати чотири курси в Бізнес-школі WAKEUP.

    5 вересня – Школаадміністраторів Фейсбук та Інстаграм.Вестиме заняття Надія Кареліна (буде десять занять, кожного четверга - з 17.00 до 20.00).

    9 вересня стартує курс Як потоваришувати з чат-ботом? Вестиме заняття Тімур Сидоренко (буде вісім занять, щопонеділка - з 17.00 до 19.00).

    24 вересня стартує курс Лідерство з WOW-ефектом.Вестиме заняття Любов Яновська (буде вісім занять, щовівторка - з 17.00 до 20.00).

    25 вересня стартує курс Азбука тексту: від А до Я Вестиме заняття Наталя Фенько (буде вісім занять, кожної середи - з 17.00 до 20.00).

    Авторка фото – Олена Карпенко.

    Читайте також: На Кіровоградщині триває проект «Таємний клієнт».