У Кропивницькому відкривається перший дискаунтер. Що це?

  • 15 серп. 2019 16:05
  • 2657
    • Новина У Кропивницькому відкривається перший дискаунтер. Що це? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Найближчим часом у Кропивницькому, на Полтавській, 24/1, відкриється перший магазин унікального формату – дискаунтер VARTO. Чим саме він відрізнятиметься від звичайних магазинів?
     
    Що таке дискаунтер?
    Дискаунтер – це магазин дуже низьких цін на товари високої якості.
     
    Перший дискаунтер з’явився у 50-х роках у Німеччині. Саме з появою таких магазинів розумна економія стала трендом для німецьких родин.
     
    Такі магазини відрізняє простий зрозумілий дизайн зі спрощеним викладанням товару великими штабелями прямо у магазині, що дозволяє економити на оренді складів.
     
    Вивірений асортимент забезпечує великий товарообіг. Персоналу в дискаунтерах менше, робота їх швидка, за чіткими інструкціями. Є каси самообслуговування. Співпраця із постачальниками також побудована на прямих відносинах. Все це вигідно позначається на ціні товарів.
     
    Наприклад, у відомому німецькому дискаунтері Lidl товар може розміщуватись великими партіями просто на пелетах, в гуртових упакованнях виробника. Так само в коробках, у яких здійснювалась доставляння, можуть бути викладені і овочі та фрукти.
     
    Фактично весь товар лежить в торговому залі. У магазині досить широкі проходи між рядами та відсутні вітрини, які потребують складного оформлення. Маркетинг вибудовується на коротких простих текстах, надрукованих чітким шрифтом, аби клієнтам легко було орієнтуватись у категоріях продуктів.
     
    Добре відомий українцям також польський дискаунтер Biedronka. Славиться він як магазин широкого асортименту, де можна придбати 80% всього необхідного на щодень. Принцип викладання товару там схожий.
     
     
    VARTO. Яка вигода для клієнтів?
     
    Дискаунтер розташується у населеному спальному мікрорайоні, поблизу однієї з основних транспортних артерій міста, та матиме зручну паркову.
     
    Клієнтам Varto обіцяють напрочуд швидких касирів та кілька кас самообслуговування. На полицях будуть і відомі українські торгові марки, і близькі кропивничанам бренди. В асортименті будуть не лише продукти. А головне — найнижчі ціни в місті.
     
    Відкриття VARTO очікується по-святковому яскравим, на покупців чекають сюрпризи та подарунки. А коли... Слідкуйте за нашими новинами.
     
     
    ФОТО взяте з європейських дискаунтерів