Кропивницький: Розшукуються власники Mersedes, які скинули сміття у невстановленому місці

  • 14 серп. 2019 09:23
  • 1676
    • Новина Кропивницький: Розшукуються власники Mersedes, які скинули сміття у невстановленому місці Ранкове місто. Кропивницький
     
    Небайдужим кропивничанам вдалося зафіксувати факт скидання сміття з авто у кручу. Про це у ФБ пише начальник спецінспекції міської ради Кропивницького Андрій Максюта.
     
    "Звертаюся до двох громадян, які учора в обід приїхали на мікроавтобусі Mersedes державний номерний знак ВА 2136 ВЕ і звалили сміття у кручу на Завадівці! На кінцевій зупинці маршрутного таксі номер 8 по вулиці Мотокросна.
     
    Отже, згадані громадяни, круча не є місцем, де можна скидати сміття. Для цього є офіційне сміттєзвалище - Полігон ТПВ на вулиці Байкальська (Завадівка) куди ви чомусь недоїхали! Може, у вас прокинеться свідомість і знайдеться совість для того, щоб забрати своє сміття, звалене/витрушене вами з мішків у не відведеному для цього місці. Може хто впізнає своїх родичів, сусідів чи колег - передайте їм величезне "дякую", саме через таке "свинство" і утворюються смітники в кручах, лісосмугах, на полях та на окраїнах міста.
     
    Бланк для складання протоколу на порушника вже чекає. Залишилося його знайти. Працюємо. Людям дякую за сигнал про порушення. Небайдужі громадяни - запорука здорового суспільства! Разом боремося за чистоту міста!" - йдеться у повідомленні.
     
    Нагадаємо: Підприємливі кропивничани влаштували платне сміттєзвалище (ФОТО)