Вогнеборці Кіровоградщини приборкали шість пожеж

  • 13 серп. 2019 16:15
  • 1006
    • Новина Вогнеборці Кіровоградщини приборкали шість пожеж Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області шість разів виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі та за його межами.
     
     
    Так, 12 серпня о 05:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі на території приватного домоволодіння у селі Казарня Знам’янського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіли господарча будівля, гараж та автомобіль ВАЗ-2109. Силами рятувальників 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка та МПК Трепівського елеватора ТОВ «Агродар Україна» о 06:26 пожежу локалізували та 07:59 – ліквідували.
     
    Крім того п’ять пожеж ліквідували на відкритих територіях. Рятувальники 2-го ДПРЗ Олександрії загасили 80 м2 сухої трави у Олександрії, місцева пожежна команда Нової Праги Олександрійського району загасила пожежу сміття, вогнеборці 18-ї ДПРЧ Знам’янки та МПК села Диківка приборкали загоряння 2 га пожнивних залишків зернових культур на полі біля Диківки.
    Бійці 17-ї ДПРЧ Світловодська здолали пожежу 500 м2 сухої трави та сміття у Власівці та черговий караул 1-го ДПРЗ Кропивницького загасив 5 м2 сміття по вулиці Поповича в обласному центрі.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
     
    Читайте також: На Бєляєва розчахнулася аварійна береза