Мешканці Олександрівщини можуть стати працівниками найбільшого виробника халви в Україні

  • 12 серп. 2019 16:13
  • 2439
    • Новина Мешканці Олександрівщини можуть стати працівниками найбільшого виробника халви в Україні Ранкове місто. Кропивницький
     
    На міні-ярмарку вакансій «Три Стар» підбірав працівників.
     
    На  замовлення одного з найбільших виробників халви, козинак та драже в Україні, ТОВ «Три Стар», в Олександрівській районній  філії обласного центру зайнятості було проведено міні-ярмарок вакансій.
    Під час заходу директор по виробництву Василь Цапок зазначив, що ТОВ «Три Стар» із збільшенням об’ємів виробництва потребує укладальників-пакувальників, халвомісильників, дражувальників, вантажників та ін.
     
    Шукачів роботи ознайомили зі специфікою діяльності та перспективами розвитку підприємства. В. Цапок повідомив, що керівництво компанії гарантує своїм працівникам широкий спектр соціального забезпечення: гідну оплату праці; повний соціальний пакет та офіційне працевлаштування; комфортні умови праці та сучасний офіс; підвезення транспортом до місця роботи; якісний спецодяг, проведення безкоштовних медоглядів; створені усі умови для відпочинку та санаторно-курортного лікування.
     
    Крім того ТОВ «Три Стар» планомірно працює над поліпшенням умов праці для своїх робітників, діє система преміювання за результатами роботи, здійснюються заходи професійного зростання працівників.
     
    На завершення заходу провели індивідуальні співбесіди із шукачами роботи, за результатами яких 20 осіб запросили на підприємство для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці, двом – запропоновано записати відеорезюме для подальшого проведення он-лайн співбесіди з роботодавцем для вирішення питання подальшого працевлаштування.
     
    Олександрівська районна філія
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині потрібні будівельники