На Кіровоградщині потрібні будівельники

  • 12 серп. 2019 13:14
  • 3176
    • Новина На Кіровоградщині потрібні будівельники Ранкове місто. Кропивницький
     
    Роботодавці області потребують 17 майстрів будівельних робіт за такими посадами: майстер будівельних та монтажних робіт, інженер-будівельник, технік-будівельник, покрівельник будівельний та інші.
     
    Своїм працівникам роботодавці будівельної сфери готові платити від 4 173 до 16 000 гривень.
    Найбільше майстрів будівельних робіт потребують у Знам’янському районі та місті Кропивницький. Серед них найбільш оплачувані:
     
    Інженер-будівельник Здійснення технічного нагляду за виконанням будівельно-монтажних робіт. Контроль відповідністі обсягів, строків та якості будівельно-монтажних робіт, а також якості матеріалів, виробів, що застосовуються у будівництві, затвердженій проектно-кошторисній документації.
    10 000 – 16 000 грн.
     
    Майстер будівельних та монтажних робіт Будівництво, реконструкція повітряних та кабельних ліній електропередач. Ведення документації, організація роботи бригади.
    12 000 грн.
     
    Покрівельник будівельний Виконання будівельних робіт на соціально-побутових об'єктах міста та області. Монтаж покрівель із металопрофілю, шифера, руберойду.
    11 000 грн.
     
    Майстер будівельних та монтажних робіт Забезпечувати виконання робітниками норм виробітку. проводити інструктаж з охорони праці. Забезпечувати підвищення продуктивності праці, раціонального використання сировини, матеріалів, палива та енергоносіїв. 7 000 грн.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості області.
     
    Кіровоградський обласний  центр зайнятості