Впродовж доби на Кіровоградщині вогнеборці приборкали три пожежі

  • 12 серп. 2019 09:15
  • 787
    • Новина Впродовж доби на Кіровоградщині вогнеборці приборкали три пожежі Ранкове місто. Кропивницький
     
    10 серпня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області та місцева пожежна команда Нової Праги ліквідовали три пожежі різного характеру.
     
    Так, о 12:58 стало відомо про пожежу на вулиці Ткачова Нової Праги Олександрійського району. Горіло там 400 м2 сміття на відкритій території. О 13:49 пожежу ліквідували вогнеборці місцевої пожежної команди.
     
     О 13:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Лісопарковій у Кропивницькому. Після прибуття на місце події було встановлено, що на відкритій території горить 20 м2 сухої трави. О 14:07 рятувальники локалізували пожежу та о 14:16 – ліквідували. На гасіння залучались чотири чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького. 
     
    О 14:26 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Садовій у селі Вишневе Долинського району. Горіла покрівля приватного житлового будинку, що не експлуатується. Силами вогнеборців о 15:09 пожежу локалізували та 17:37 – ліквідували. На гасіння залучались чотири чоловіка особового складу та одна машина 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини Долинської.
     
    В усіх випадках травмованих або загиблих не виявили. Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області
     
     
    Читайте тамкож: На Кіровоградщині чоловік випав із машини. Від отриманих травм він помер