Посеред дня у Кропивницькому викрали відеотехніку дитячої студії “КУ-РАЖ”

  • 10 серп. 2019 10:55
  • 1676
    • Новина Посеред дня у Кропивницькому викрали відеотехніку дитячої студії “КУ-РАЖ” Ранкове місто. Кропивницький

    У середу близько 12-ї години невідомі викрали техніку дитячої студії “КУ-РАЖ”. Улітку вони разом зі своїми вихованцями працювали над зйомками дитячого фільму “Кльовн”. Сьогодні техніки, на яку б  можна було продовжити зйомки, у студії немає. Про це в коментарі виданню “Утренний город” розповіла співзасновниця студії Наталя Устименко.

     

    - Подія сталася у середу, 7 серпня, у проміжку між 11.40. та 12.50. Ми з Володимиром (Володимир Крутоус, співзасновник студії, - ред.) вийшли випити кави. Коли повернулась - одразу викликала поліцію. Наступного дня пішла до відділку. Сказали прийти у п'ятницю. У п'ятницю сказали, що слідчого ще не назначили. Можливо у вівторок. І взагалі мені не треба туди ходити, бо якщо я буду потрібна - мене викличуть. Я намагалася надати деякі факти, які, за моєю думкою, важливі для слідства. На це отримала відповідь, що коли буде слідчий, то йому і розкажете, - розповіла Наталя Устименко.

     

    Як зазначила співзасновниця «КУ-РАЖу», злочинці викрали виключно апаратуру – світло, звукозаписуючу техніку, камеру, штативи та інше. Загальна вартість награбованого становить близько 80 тис. гривень.

     

    ДОВІДКА: В 2000 році студія “КУ-РАЖ” була створена для дітей, що мріють про телебачення та кіно. Студійці працювали у програмах "Кукарача", "Засинайка", "5 Хвилиночок", "Так кажуть", "12 балів". Студія має понад 70 нагород різних фестивалів (у тому  числі і міжнародних). 18 років “КУ-РАЖ” працював на обласному телебаченні. Після закриття дитячих проектів – студія стала приватною.