На Кіровоградщині безробітний відкрив власну справу у сфері державних закупівель

  • 9 серп. 2019 18:03
  • 1722
    • Новина На Кіровоградщині безробітний відкрив власну справу у сфері державних закупівель Ранкове місто. Кропивницький
    Одним із шляхів вирішення питання працевлаштування є залучення безробітних Кіровоградщини до сфери самозайнятості та підприємницької діяльності. 
     
    Про це сайту "Утренний город" повідомляє ОЦЗ.
     
    Олександр Таржуманов, після реорганізації, що відбулася в «Управлінні каналів річки Інгулець», де молодий чоловік працював на посаді провідного юрисконсульта, маючи дев’ятирічний досвід роботи за фахом, залишився без роботи.
     
    Звільнення з роботи і втрату стабільного заробітку кожен сприймає по-різному. Олександр не розгубився і, аби зорієнтуватись на місцевому ринку праці та знайти роботу, молодий чоловік звернувся за допомогою до Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості.
     
    Серед заходів, рекомендованих безробітному, також було відвідування ним семінарів, що орієнтують на започаткування власного бізнесу, а також проходження профдіагностичного тестування, яке підтвердило готовність молодого чоловіка до започаткування власного бізнесу.
     
    - Юристів, які надають юридичні послуги в Світловодському районі, багато, а сертифікованих фахівців в сфері організації державних закупівель практично не має. Надання юридично-консультаційних послуг у сфері закупівель, – розповів Олександр, – є інвестиційно привабливою діяльністю, тому в мене виникла ідея відкриття власної справи для надання комплексу юридично-консультаційних послуг з організації та проведення закупівель.
     
    Фахівці служби зайнятості підтримали ініціативу пана Олександра, адже підприємництво є одним із шляхів вирішення проблеми зайнятості для осіб з високим рівнем кваліфікації.
     
    На сьогоднішній день Олександр Таржуманов вже зареєстрував свою підприємницьку діяльність у сфері права та отримав фінансову підтримку на її розвиток від служби зайнятості.