Кропивницька письменниця Антоніна Корінь відзначила день народження творчою зустріччю (ФОТО)

  • 6 серп. 2019 15:35
  • 1430
    • Новина Кропивницька письменниця Антоніна Корінь відзначила день народження творчою зустріччю (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 6 серпня, кропивницька письменниця, перекладачка, громадська діячка, Член Національної спілки письменників України  та журналістка Антоніна Корінь відзначила свій день народження творчою зустріччю.
     
    У літературно-меморіальному музеї І.К.Карпенка-Карого зібралися друзі, колеги та близькі поетеси.
     
    Купа квітів, теплих слів та привітань - все це сьогодні оточувало Антоніну Михайлівну.
     
    - Я люблю свята, я люблю друзів. Це для мене найвища розкіш та радість спілкування. Тим більше я вдруге прийшла до музею, будучи на пенсії, на роботу. Моїй творчості не дає згаснути любов. Поети – це люди, які періодично закохуються. Або в природу, або в людину, або ж в предмети, - розповідає Антоніна Корінь.
     
    Привітати поетесу приїхали друзі з різних районів Кіровоградщині, дехто передав вітання навіть із Чернігова, із батьківщини пані Антоніни. 
     
    Цього дня поетеса також презентувала переклад своєї студентської книжки «Молоде чорнило», яку письменниця зважилася оприлюднити лише через 50 років. Як зазначила сама Антоніна Михайлівна, ця книжка про молодість та про юність, про любов, про рідне село та про любимих людей.
     
    Аліна Кулик
     
     
     
     
    Нагадаємо: Петр Черноморченко: от сцены – к вышивке