Можу стверджувати, що вбивці Діани Хріненко обов`язково будуть встановлені та затримані – Аброськін

  • 6 серп. 2019 09:55
  • 1114
    • Новина Можу стверджувати, що вбивці Діани Хріненко обов`язково будуть встановлені та затримані – Аброськін Ранкове місто. Кропивницький
     
    Заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброскін зустрівся з матір’ю вбитої неповнолітньої з села Суботці Діани Хріненко Оленою Хріненко. Під час зустрічі очільник поліції розповів про хід слідства, інформує “Утренний город”.
     
    - Сьогодні разом з керівником Департаменту карного розшуку Нацполіції України Сергієм Тіхоновим зустрилися з Оленою Хріненко, матір’ю вбитої неповнолітньої Діани Хріненко. До речі, протягом всього часу ми постійно підтримуємо з нею зв’язок. Під час зустрічі ми розповіли, наскільки це було можливо, матері вбитої дівчинки про те, що нам вдалося зробити за рік та які ми маємо напрацювання. Також разом обговорили й можливі наші прорахунки. Не дивлячись на втрату доньки, Олена Хріненко не опустила руки і весь час допомагає у встановленні причетних до вбивства її дитини. Відразу після зустрічі з Оленою Хріненко ми заслухали керівників кримінальної поліції Кіровоградської області. За результатами можу стверджувати, що вбивці дівчини обов`язково будуть встановлені та затримані, - повідомив Аброськін. 
     
    Нагадаємо, 26 липня кілька сотень людей прийшли попрощатися з дівчиною, яку розшукували близько півроку – Діаною Хріненко. Біля будинку, де вона проживала, були присутні близькі дівчини, її друзі, вчителі, однокласники та односельчани. Діану поховали врідному селі Суботці.
     
    Дмитро Семенюк