На Кіровоградщині не зафіксовано зникнення дітей внаслідок небезпечної гри “Зникни на добу” (ВІДЕО)

  • 5 серп. 2019 10:30
  • 1249
  •  
    Цьогоріч в Україні ширилася інтернет-забавка “Зникни на 24 години”. Кіровоградщину ця гра оминула, та випадків зникнення дітей, які б в неї грали, не зафіксовано. Про це кореспонденту видання “Утренний город” розповів начальник відділу ювенальної превенції ГУ Нацполіції в Кіровоградській області Сергій Бочарніков. 
     
    - Близько місяця тому на території України дійсно мала велике розповсюдження гра “Зникни на 24 години” серед підлітків. Ця гра ширилась в великих містах країни, зокрема у Київській та Харківській областях. На території нашої області таких випадків не зафіксовано. Варто констатувати той факт, що протягом вже цього року близько на 70% збільшилась кількість повідомлень та заяв громадян відносно розшуку дітей, - розповів Сергій Бочарніков. 
     
    Також поліцейський назвав цьогорічну статистику. Цього літа на Кіровоградщині зареєстровано 121 звернення громадян щодо розшуку дітей. Всі вони знайдені. Майже 97% дітей розшукуються впродовж доби. 
     
    - Говорити про розповсюдження цієї гри на території нашої області ми не можемо. Не було зафіксовано випадків після розшуку дитини, що вона зникла, граючи в цю гру, - сказав Бочарніков.
     
    Дмитро Семенюк
     
    Нагадаємо:  «Зникнути на 24 години»: серед дітей шириться нова небезпечна гра