Нацполіція затримала іноземця, підозрюваного у вбивстві

  • 2 серп. 2019 15:10
  • 1058
    • Новина Нацполіція затримала іноземця, підозрюваного у вбивстві Ранкове місто. Кропивницький
     
    Оперативники карного розшуку Нацполіції затримали іноземця, який вісім років перебував у міжнародному розшуку. Про це повідомляє сайт Національної поліції Кіровоградської області
     
    Правоохоронні органи Грузії інкримінують затриманому вбивство із застосуванням вогнепальної зброї. Приморський районний суд м. Одеси ухвалив рішення щодо тимчасового арешту затриманого строком на 40 діб до вирішення питання про його екстрадицію.
     
    35-річний іноземець розшукувався правоохоронними органами Грузії за вчинення умисного вбивства із застосуванням вогнепальної зброї. Подія сталася у 2005 році у м. Тбілісі.
     
    У жовтні того ж року чоловіка заочно притягнули до відповідальності за вчинення злочинів, передбачених ст.108 (Умисне вбивство) та ст. 203 (Незаконне придбання, зберігання, носіння, виготовлення, пересилка або збут вогнепальної зброї (крім глодкоствольних мисливських рушниць), боєприпасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв) Кримінального кодексу Грузії.
    На батьківщині суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згодом чоловікові було визначено покарання у вигляді позбавлення волі на 10 років та 6 місяців.
     
    З 2011 року громадянина Грузії було оголошено у міжнародний розшук.
     
    У ході оперативно-розшукових заходів працівники Департаменту карного розшуку спільно з працівниками карного розшуку Одеси встановили місцезнаходження зловмисника. Поліцейські з’ясували, що чоловік переховувався на території Одеської області та використовував фальшивий паспорт.
     
     
    В одному з районів Одеси оперативники спільно зі спецпризначенцями затримали розшукуваного. Після цього чоловіка доставили до відділу поліції.
    Приморський районний суд м. Одеси ухвалив рішення щодо тимчасового арешту затриманого строком на 40 діб до вирішення питання його екстрадиції.
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині через "голоси" чоловік вбив матір