Кропивницькі журналісти гратимуть у бейсбол

  • 2 серп. 2019 12:07
  • 1173
    • Новина Кропивницькі журналісти гратимуть у бейсбол Ранкове місто. Кропивницький
     
    Збірна України U23 з бейсболу запрошує медійників Кропивницького на медіа-день тренувального табору збірної, яка зараз готується до чемпіонату Європи, про це пише у групі Журналісти Кропивницького журналіст Олександр Виноградов.
     
    "Нарід, привід!
    Бажаєте провести початок наступного уїк-енду на П’ЯТЬ? Тоді у п’ятницю, 2 серпня, о П’ЯТій годині граємо у бейсбол-П’ЯТЬ!
     
    Збірна України U23 з бейсболу запрошує медійників Кропивницького на медіа-день тренувального табору збірної, яка зараз готується до чемпіонату Європи, дивізіон «А» (7-11 серпня, Чехія).
     
    2 серпня. Вечірнє тренування збірної цього дня передбачає ігровий спаринг, який розпочнеться о 18.00. Відповідно, розминка бейсболісті десь з 16.30.
     
    Ми починаємо медіа-день з 16.00. Для кого робочий день п’ятниці буде не дуже довгим – приходьте одразу з 16-ї години. Хто не встигає – підтягуйтесь на 17.00, на 17.30 на 18.00 тощо.
     
    Локації працюватимуть вже з 16-ї. Це галерея для відбивання (із пушкою), джерсі збірної для фоточок і селфачів, пітчерська гірка, просто покидати м’ячика й спробувати зловити рукавицею-ловушкою.
     
    В бейсбол-5 граємо о 17.00 (раптом, хтось запізниться, можна пару хвилин почекати). Хто планує грати – приходьте у спортивному взутті (без шипів) та відповідному одязі.
     
    Якщо ви не плануєте грати – до вашої уваги решта локацій в межах стадіону", - йдеться у повідомленні.