ПриватБанк та Кіровоградський обласний художній музей запрошують на екскурсію

  • 1 серп. 2019 14:10
  • 798
    • Новина ПриватБанк та Кіровоградський обласний художній музей запрошують на екскурсію Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградський обласний художній музей став партнером ПриватБанку та першим в Україні державним музеєм, який долучився до загальнонаціональної програми “Турист України”. 
     
    Відтепер дізнатися про експозиції, виставки, придбати квитки, замовити екскурсовода тощо можна за пару кліків в першому в Європі національному цифровому сервісі для туристів мобільному додатку “Турист України”, платформою для якого стали передові технології ПриватБанку. Завантажити Додаток “Турист України”  
     
    - Саме завдяки нашому мобільному додатку кожен турист матиме доступ до повної інформацію про визначні місця, унікальні природні заповідники місця для відпочинку та туризму Кіровоградщини, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Тут можна отримати інформацію про готелі, трансфер, ресторани та кафе, де можна отримати всі послуги на найвищому рівні, з можливістю онлайн-замовлення та сплати послуг картками
    будь-яких українських банків.
     
    Завдяки новому онлайн-сервісу, впровадження якого не потребує від держави жодної копійки, туристи зможуть у декілька кліків організувати подорож, отримати інформацію про цікаві заходи, маршрути, визначні пам’ятки, придбати тури й екскурсії. Цей мобільний додаток працює з картками будь-яких українських банків і дозволить економити гроші під час вибору та оплати подорожей по країні.
     
    - Розвиток регіонального туризму дасть поштовх для активізації малого бізнесу, - додає Ростислав Масло, - Завдання ж нашої установи - зробити усе можливе та сприяти популяризації зручних та швидких методів оплати туристичних послуг - безготівкових розрахунків, у т.ч. і через QR-код, який, до речі, ще й може стати джерелом отримання інформації про всі туристичні місця Кіровоградщини, яких немало. Ми запрошуємо потенційних партнерів: перевізників, готельні мережі, туроператорів і турагентів, страхові компанії, мережі заправок, ресторанів, клубів, музеїв тощо до співпраці.
     
    “Турист України” - це спільний проект ПриватБанку, платіжної системи Visa та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, який розроблено з метою сприяння розвитку туризму та туристичного бізнесу в Україні, популяризації туристичних об’єктів та залучення максимальної кількості людей, які здійснюють поїздки по країні з туристичною або діловою метою, шляхом продажу будь-яких туристичних послуг (транспортних, розміщення, харчування, екскурсій, розваг і т.д.) за допомогою мобільного додатку та порталу.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях