Муніципальне бюро Стрижакова презентувало спортивне містечко у Кропивницькому

  • 31 лип. 2019 12:48
  • 1854
    • Новина Муніципальне бюро Стрижакова презентувало спортивне містечко у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький

     

    У Кропивницькому на території мікрорайону Космонавтів відбулося відкриття спортивного майданчика «Руки-базуки». Проект місцевим жителям презентувала команда Муніципального бюро Артема Стрижакова.

    Спортивне містечко розроблялося таким чином, щоб тренуватися мали змогу не лише юні спортсмени, а й люди поважного віку. Тут розмістили вуличні тренажери, які дозволяють зміцнити абсолютно усі групи м’язів.  Про правила тренування людям розповідали професійні спортсмени – команда «SLS». Стрітворкаутери показали також базові вправи для новачків та більш складні – для тих, хто вже займається спортом.

    «Кожна людина може прийти з роботи, приділити час тренуванню і отримати задоволення. Тут розташовані базові тренажери, які дозволять усім підтримувати свою форму. Майданчик є гарною альтернативою тренажерним залам, особливо у літню пору», - зазначив спортсмен Родіон Плетенко.

    Голова ГО «Перспектива міста» Артем Стрижаков переконаний: такий майданчик має стимулювати до занять спортом людей будь-якого віку

    «Ми всі разом з вами, спільними зусиллями, отримали даний спортивний майданчик. Я також ріс у звичайній багатоповерхівці, тому знаю, наскільки важливий вуличний спорт, адже він доступний. Не потрібно платити гроші за абонементи до спортивних залів: варто лише зранку вийти з будинку і займатися. Я сподіваюся, що це спортивне містечко стане гарним продовженням для розвитку нашої молоді», - зазначив під час відкриття майданчика голова ГО «Перспектива міста» Артем Стрижаков.

    За інформацією, проект реалізовано спільними зусиллями мешканців мікрорайону Космонавтів, Муніципального бюро Стрижакова в рамках програми«Громадський бюжет - 2019».