На Черкащині відбудеться Шевченко фест. Запрошуються усі охочі (ВІДЕО)

  • 30 лип. 2019 19:07
  • 1599
    • Новина На Черкащині відбудеться Шевченко фест. Запрошуються усі охочі (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький

    У селі Моринці, на батьківщині Кобзаря, організовується Ше.Fest 2019, який планується 17-18 серпня. Про це повідомляють організатори

    "Він міг не відбутися, але ми таки зустрінемося!
     
    І все це - завдяки вам, тож час трішки відхилити завісу Ше.Fest 2019 (ШеФест)!
     
    Традиційні, але оновлені локації, де кожен неодмінно щось для себе знайде. Просвітницька, дитяча та художня галявини, театральна сцена, ярмарок майстрів, нічна акустика.
    Для вашого максимально комфортного та смачного перебування на Ше.Fest'і - територія їжі та наметове містечко.
     
    І, звісно ж, музична сцена з надпотужним десантом гуртів, від музики яких часом мурашки йдуть шкірою, а часом просто зносить дах (яких гуртів? про все - у відео)!
     
    Тож позначайте собі в календариках 17-18 серпня, адже саме тоді ми всі знову зберемося на батьківщині нашого Тараса, у Моринцях, під вільним небом!
     
    Гурти Тартак, Вій, театр Гайдамаки, Шпилясті кобзарі, Сонце в кишені, на фестиваль завітають також режисер Олександр Денисенко, мовознавець Микола Зубков, Директор центру Українські студії стратегічних досліджень Юрій Сиротюк.
     
    "Бандура - це круто!" - ці слова ви неодноразово почуєте (та й скажете самі) на Ше.Fest 2019 (ШеФест)! Чому? Бо до нас їдуть Шпилясті кобзарі!
     
     
    Запальні, талановиті та просто круті музиканти, вони щодня своєю творчістю доводять, що бандура може й повинна бути сучасною.
     
    Народні пісні у власній обробці, світові рок-хіти та ще багато неочікуваних сюрпризів. Хлопці творять на бандурах такеее... втім, ви самі зможете все побачити на власні очі вже дуже-дуже скоро!
     
    На #ше_просвітницькагалявина завітає Олександр Денисенко - режисер українського фільму «Тарас. Повернення» про період заслання Тараса Шевченка у Казахстані.
     
    Передпрем'єрний показ фільму відбувся 9 березня цього року, а коли ж стрічка стане доступною для глядачів, можна буде запитати на Ше.Fest 2019 (ШеФест)!
     
     
     
     
     
    Читайте також: Містян запрошують на історичну лекцію від пана Митрофаненка