За сприяння служби зайнятості олександрієць знову став командиром

  • 24 лип. 2019 11:31
  • 2462
    • Новина За сприяння служби зайнятості олександрієць знову став командиром Ранкове місто. Кропивницький
     
    Олександр Б., незважаючи на свій молодий вік (27 років), три роки відслужив на сході України, де захищав рідну землю від ворожої агресії. Військову службу за контрактом проходив у частині А-0666 на посаді командира гармати протитанкового артилерійського зводу.
     
    Після повернення до мирного життя чоловік одразу взявся за пошук роботи. Олександр розглядав різні варіанти власного працевлаштування: від професії за освітою до некваліфікованих робіт. За освітою демобілізований військовослужбовець системний адміністратор, у свій час здобув у Олександрійському політехнічному коледжі спеціальність «Обслуговування комп’ютерних систем: технік із системного адміністрування». Також чоловік мав чималий досвід роботи охоронника – тривалий час працював в приватній охоронній фірмі.
     
    Проживання у передмісті Олександрії вносило свої корективи в процес пошуку роботи: потрібно було мати зручний графік, щоб мати можливість добиратися додому. Пропозиції роботи у місті Олександрія були, проте чоловік відмовлявся. 
     
    - У мене гарна сім´я, тож хотілося б більше часу проводити з ними. А віддаленість роботи від дому з'їдатиме більшу частину вільного часу, і це мене не влаштовує.  Хотілося б працювати у рідному селищі Олександрівське, де проживаю, – розповів Олександр Б.
     
    Аби прискорити процес працевлаштування, разом з кар’єрним радником склали індивідуальний план, до якого, окрім інших заходів, було включено відвідування інформаційного семінару з орієнтації на службу в Збройних силах України. 
     
    Під час заходу шукачам роботи були запропоновані вакантні посади в/ч А-0666, що дислокується у місті Чорноморськ Одеської області. Ця інформація зацікавила колишнього військовослужбовця, і він вирішив знову підписати контракт на проходження військової служби за контрактом. Сьогодні Олександр успішно несе службу на посаді, яка йому вже знайома: командира гармати протитанкового артилерійського зводу.
     
    Олена Самусенко,
    фахівець з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення 
    Олександрійського міськрайонного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Медичні заклади Кіровоградщини потребують 120 лікарів