Максим Поляков та компанія "Велта" домовилися про взаємну підтримку та співпрацю

  • 19 лип. 2019 07:25
  • 2844
    • Новина Максим Поляков та компанія «Велта» домовилися про взаємну підтримку та співпрацю Ранкове місто. Кропивницький

     

    18 липня  Максим Поляков відвідав  підприємство "Велта", яке є виробником ільменітового концентрату. Це  потужне та сучасне підприємство,яке працює за світовими стандартами. В ході зустрічи народного  депутата України Полякова з керівництвом та колективом компанії була досягнута домовленість про співпрацю в майбутньому.

    (Велта» володіє двома ресурсними активами. Бирзулівське та Лікарівське родовище ільменіту, які розташовані в Кіровоградській області, Новомиргородському районі.) 

    Максим Поляков підкреслив, що Кіровоградщина — це не лише родючі чорноземи.

    - В області знаходиться ряд стратегічних промислових підприємств. Так, до прикладу на території 101 округу в Новомиргородському районі працює гігант видобувної та гірничо-збагачувальної галузі — компанія "Велта". Мені випала нагода відвідати це підприємство. З великим захопленням оглянув масштабні виробничі потужності. Потім поспілкувався з керівництвом компанії та працівниками. 

    Унікальні технології, сучасне обладнання гідна заробітна плата простих робітників з найкращої сторони характеризують "Велту". Сьогодні це потужний гравець на ринку титанової сировини.

    З колективом підприємства ми легко знайшли спільну мову та домовилися про взаємну підтримку та співпрацю на майбутнє.

    Максим Поляков підписав Меморандум зі Смолінською ОТГ та заявив про особисті зобов’язання