Кропивницький: "Сучасний екскурсовод" стартував!

  • 16 лип. 2019 14:19
  • 924
    • Новина Кропивницький: «Сучасний екскурсовод» стартував! Ранкове місто. Кропивницький
     
    13 липня у бібліотеці Чижевського відбувся перший семінар проекту "Сучасний екскурсовод" (організатор - ГО "Екскурсійно-інформаційний центр" за підтримки бібліотеки Чижевського).
     
    Світлана Грищук (голова ГО "Екскурс-Інформ")  розповіла про правові засади екскурсійної діяльності, гіда як активного учасника туристичної дестинації (території, привабливої для туристів), об'єкти та типи дестинації, класифікацію екскурсій та інше.
     
    - Метою проекту є підвищення кваліфікації чинних та підготовка нових екскурсоводів, - підкреслила на початку заходу Світлана Грищук. Тож, якщо ви цікавитеся прогулянками, екскурсіями, краєзнавством, історією тощо, полюбляєте розповідати про своє місто, село, селище, писати про цікаві місця, фотографувати принади своєї землі чи хочете навчитися проводити екскурсії, співпрацювати з туристичними агентствами, розвивати місцевий туризм та сприяти розвитку краю загалом, – запрошуємо приєднуватися!
     
    Наприкінці семінару перед його учасниками (яких було понад двадцять) поставлені завдання: скласти список з ТОП-10 пам'яток своєї дестинації та назвати дві основні речі, які істотно б розвинули вашу дестинацію. Їх повинні виконати учасники до найближчої зустрічі. Наступний семінар відбудеться на 2-му проверсі бібліотеки Чижевського 18 липня о 17.30. Запрошуємо стати сучасними екскурсоводами! Захід – безкоштовний. 
     
    Попередня реєстрація та додаткова інформація за тел.: 095 941 65 84 (Світлана) та 097 71 77 197 (Василь)