Шість нових тролейбусів вийде на маршрути Кропивницького

  • 16 лип. 2019 10:08
  • 1143
    • Новина Шість нових тролейбусів вийде на маршрути Кропивницького Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс”  отримало шість нових тролейбусів з автономним ходом, завдячуючи лізингу ПриватБанку.
     
    Нагадаємо, що в квітні цього року Кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” підписали попередній договір з ПриватБанком на придбання у фінансовий лізинг 6 тролейбусів з автономним ходом на загальну суму у 31,8 млн грн.
     
    26 червня КП “Електротранс” та АТ КБ ПриватБанк поставили останні підписи та завершили угоду, гарантом якої виступила міська рада Кропивницького. А вже у жовтні, як стверджують у мерії, тролейбуси вийдуть на найбільш віддалені маршрути, і кропивничани зможуть насолоджуватися поїздками містом у новеньких сучасних тролейбусах.
     
    - Я дякую міській владі за довіру та за співпрацю, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми з задоволенням підтримуємо усі проекти, які успішно впроваджуються міською владою на благо громади, адже ми теж є частиною цієї громади. Ми завжди готові до співпраці, і звертаємося до бізнесу, влади - залучайте нас до своїх проектів. Ми пропонуємо будь-яку допомогу: від фінансових консультацій до підтримки інвестиціями.
     
    Як кажуть у міській раді, нові тролейбуси суттєво покращать транспортне обслуговування мікрорайонів обласного центру.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях