У Кропивницькому нагородили переможців "Зіркового ралі" - 2019 (ФОТО)

  • 14 лип. 2019 14:46
  • 1771
    • Новина У Кропивницькому нагородили переможців «Зіркового ралі» - 2019 (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    У Кропивницькому на Театральній площі відбулася церемонія нагородження четвертої щорічної гонки ретроавтомобілів "Зіркове ралі" - 2019.

    Перегони розпочалися 11 липня з різних міст України. Обов'язковою умовою участі був вік машин: не пізніше 1989 року випуску.

    Фінішували 25 автомобілів 13 липня у Кропивницькому. На захід завітали організатори ралі, представники міської та обласної влади, прихильники ретротехніки, кропивничани та гості міста.

     - Мені як міському голові надзвичайно приємно вітати власників чудових класичних автомобілів, справжніх фанатів своєї справи, у нашому місті. Я думаю, кожен, хто побачив виставку цих авто, оцінив їхню велику технічну та естетичну цінність, - сказав міський голова Андрій Райкович.

    Переможцям вручили кубки, тематичні книги, засоби догляду за технікою та інші призи. Довідка. "Зіркове ралі" - щорічні перегони класичних авто та ретроавто- і мототехніки. У рамках заходу проходять перегони, святкові заходи та виставка ретроавтомобілів. Ініціатор - власник галереї "Єлисаветград" Микола Цуканов. Цього року "Зіркове ралі" проходило спільно з Національним мистецьким фестивалем "Кропивницький".

    Нагадаємо: У Кропивницькому фінішувало "Зіркове ралі" (ФОТО)