В Кіровоградській області сталося дві пожежі

  • 14 лип. 2019 09:39
  • 1239
    • Новина В Кіровоградській області сталося дві пожежі Ранкове місто. Кропивницький
     
     Вогнеборці разом з пожежними місцевих пожежних команд загасили дві пожежі у житловому секторі
     
    Протягом доби, 12 липня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі залучались на гасіння пожеж у приватних домоволодіннях.
     
    Так, о 12:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Зеленій у селі Протопопівка Олександрійського району. Там горіло 2 тонни сіна та господарча споруда на одному обійсті та дах літньої кухні та прибудови до неї – на сусідньому.
    О 13:20 рятувальники локалізували пожежу та о 15:15 – ліквідували. До гасіння залучалось чотири чоловіка особового складу та одна машина 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії та місцева пожежна команда села Протопопівка. 
     
     
    О 20:55 стало відомо про пожежу на вулиці Івана Франка села Олено-Косогорівка Кропивницького району. Після прибуття на місце події було встановлено, що горять домашні речі та покрівля господарчої будівлі на території приватного домоволодіння.
    О 21:42 рятувальники локалізували пожежу та о 23:03 – ліквідували. До гасіння залучалось вісім чоловік особового складу та дві машини 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницький. 
     
    В усіх випадках травмованих або загиблих не знайшли. Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області
     
    Читайте також: Кіровоградська область: Вогнеборці гасять стерню на полях