Кіровоградська область: Вогнеборці приборкали п’ять пожеж у житловому секторі

  • 10 лип. 2019 11:07
  • 940
    • Новина Кіровоградська область: Вогнеборці приборкали п’ять пожеж у житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області п’ять разів виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.
    Так, 9 липня о 06:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Шевченка хутір Веселий Маловисківського району. Як з’ясувалось на місці події, зайнялась покрівля та перекриття лазні на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців о 06:32 пожежу локалізували та о 06:42 – ліквідували.
     
    О 12:43 бійці 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини Гайворона залучались на ліквідацію загоряння покрівлі та перекриття в господарчій споруді на території приватного домоволодіння по вулиці Центральній у районному центрі.
     
    О 13:50 стало відомо про пожежу по вулиці Петровського Новоукраїнки. Там, на території приватного домоволодіння, загорілись домашні речі в житловому будинку. О 16:00 пожежу локалізували та о 16:25 – ліквідували. До гасіння залучалось вісім чоловік особового складу та дві машини 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
     
    О 21:45 надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Молодіжній села Кам’янече Новоархангельського району. Як виявилось, там загорілись господарча споруда, 2 т пшениці та 6 м3 дров у ній на території приватного домоволодіння. О 22:47 пожежу локалізували та о 23:10 – ліквідували. До гасіння залучались п’ять чоловік особового складу, одна машина 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини  Новоархангельська та місцева пожежна команда села Нерубайка.
     
    О 23:50 стало відомо про пожежу по вул. Шевченка с. Первозванівка Кропивницького району. Там загорівся мікроавтобуса Газель «Рута БАЗ» на території приватного домоволодіння. О 00:18 займання було локалізоване та о 01:35 – ліквідоване. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини усіх пожеж встановлюють фахівці.
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області  
     
     
    Читайте також: Кропивницький: На Балашівці до колекторної ями потрапив пес