У Кропивницькому на 101-му районі загорілася автівка

  • 9 лип. 2019 16:18
  • 1046
    • Новина У Кропивницькому на 101-му районі загорілася автівка Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Минулої доби рятувальники та вогнеборці місцевої пожежної команди приборкали п’ять пожеж різного характеру.
     
    Так, 8 липня о 09:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Свободи у Олександрії. Як з’ясувалось на місці пожежі, загорілись покрівля та перекриття гаражу. Силами вогнеборців 2-го Державного пожежно-рятувального загону о 10:05 пожежу було локалізовано та об 11:30 – ліквідовано.
     
    О 12:02 стало відомо про пожежу по проспекту Університетському в обласному центрі. Там виникла пожежа моторного відсіку автомобіля «ВАЗ-2108». О 12:14 пожежу локалізували та о 12:18 – ліквідували. До гасіння залучалось вісім чоловік особового складу та дві машини 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького.
     
     
    О 17:44 бійці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новоукраїнки та вогнеборці місцевої пожежної команди приборкали пожежу 2,4 тонни сіна на відкритій території приватного домоволодіння по вулиці Центральній села Захарівка Новоукраїнського району. До гасіння залучалось чотири чоловіка особового складу, одна машина 19-ї ДПРЧ та місцева пожежна команда села Рівне.
     
    О 19:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Перекопській села Кропивницьке Новоукраїнського району. Там на території приватного домогосподарства загорілась покрівля веранди житлового будинку. О 20:57 пожежу локалізували та о 21:07 – ліквідували. До гасіння залучалось чотири чоловіка особового складу, одна машина 19-ї ДПРЧ Новоукраїнки та місцева пожежна команда Рівного.
     
     
    Також бійці 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини Олександрівки ліквідували пожежу сміття на відкритій території по вулиці Шевченка в районному центрі.
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області