Кропивницький: Велопатрульні затрималили чоловіка, який пограбував неповнолітнього (ФОТО)

  • 9 лип. 2019 11:56
  • 1072
    • Новина Кропивницький: Велопатрульні затрималили чоловіка, який пограбував неповнолітнього (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минуло два тижні з того часу, як в обласному центрі запрацювали перші велопатрулі. Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    Щодня поліцейські на велосипедах проводять профілактику порушень правил дорожнього руху та громадського порядку. Але рутинна робота ніколи не стоятиме на заваді виявленню злочинців та розкритті кримінальних правопорушень по гарячих слідах.
     
    Цими днями поліцейські отримали повідомлення про відкрите заволодіння електронним планшетом у неповнолітньої особи на вулиці Куйбишева. Інформація про подію та прикмети зловмисника оперативно поширилися серед охоронців порядку.
     
    За декілька годин неподалік одного із супермаркетів на вулиці Велика Перспективна велопатрульні знайшли особу, схожу на ймовірного зловмисника.
     
     
    Ним виявився 42-річний місцевий мешканець, який вже неодноразово мав проблеми із законом. Надалі для встановлення його причетності до злочину поліцейські викликали на місце події слідчих Кропивницького відділу поліції.
     
    Максимальна відповідальність за скоєння грабежу, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя (ч.2 ст.186 ККУ) передбачає позбавлення волі строком до 6 років.
     
    Нагадуємо! Якщо Ви стали свідком або жертвою злочину, одразу звертайтеся на лінію «102»
     
     
    Нагадаємо: На Лелеківці дівчина на Мерседесі потрапила у ДТП