У Кропивницькому містяни безкоштовно слухатимуть концерт, який в столиці пройде за гроші (ВІДЕО)

  • 8 лип. 2019 16:52
  • 3405
  •  
    В четвер 11 липня у Кропивницькому стартує Національний мистецький фестиваль “Кропивницький 2019”. В перший день дійства містяни зможуть послухати концерт “ІВАСЮК ТРИБЬЮТ", який в Україні відбудеться вперше. Найближчим часом такий же концерт також відбудеться в Києві, але вхід на нього буде платним. Про це розповів ініціатор фестивалю “Кропивницький” Олександр Горбунов.
     
    - Перший день фестивалю – “Івасюк Трибьют”. Друзі Івасюка спільно з режисерською групою фестивалю вирішили створити вечір пам’яті за його творами. На фестиваль завітає сім’я співака. Виконавці разом з симфонічним оркестром заспівають разом пісні Івасюка. Я переконаний, що “Червона рута” зазвучить по-новому під багатотисячний натовп кропивничан. Під симфонічний оркестр – це буде вперше. Потім цей концерт відбудеться 20 липня у Києві, але вже за гроші, - розповів Олександр Горбунов.
     
    Як зазначив ініціатор фестивалю, цьогоріч, як і минулого року, пройде соціальний проект “Герої серед нас”, під час якого покажуть цьогорічних героїв Кіровоградщи.
     
     
    Нагадаємо: З’явилася повна програма фестивалю “Кропивницький 2019” (ПРОГРАМА)