Кропивницька «Зорянка» потребує тридцять працівників

  • 8 лип. 2019 16:06
  • 2678
    • Новина Кропивницька «Зорянка» потребує тридцять працівників Ранкове місто. Кропивницький
     
    Одним із провідних підприємств швейної промисловості Кіровоградщини вже протягом багатьох десятирічь є приватне акціонерне товариство «Швейна фабрика «Зорянка».
    Підприємство спеціалізується на виробництві верхнього одягу, виконує замовлення іноземних фірм (з давальницької сировини) та виготовляє продукцію на внутрішній ринок. 
     
    Жіночий асортимент: пальто, жакети, плащі, куртки, сукні, спідниці, брюки;
     
    Чоловічий асортимент: куртки зимові та демісезонні, плащі.
     
    На ПрАТ «Швейна фабрика «Зорянка» встановлено технологічне обладнання провідних зарубіжних компаній, застосовуються новітні технології виробництва, досвідченими конструкторами-модельєрами розробляються найсучасніші зразки моделей жіночого одягу. Постійно оновлюється асортимент швейної продукції, що користується стійким попитом не лише на території Україні, а й за її межами.
     
    Замовники – відомі торгові марки: «Betty Barklay», «Gil Bret», «Vera Mont», «Prada», «Sandro», «Kookai», «CAROLL», «Cop.copine», «Marks &Spencer», «BEST», «Fay».
     
    Наразі на підприємстві працює 430 осіб.
     
    На сьогодні підприємство потребує 35 кваліфікованих працівників. Це фахівці за професіями швачка, термообробник швацьких виробів, вантажник та електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.
     
    Слід зазначити, що за сприяння служби зайнятості можна опанувати деякі професії, які необхідні на даному підприємстві, серед них: швачка, кравець, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар-ремонтник та інші.
     
    Тож, якщо вас зацікавила інформація про працевлаштування чи проходження професійного навчання – звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Відділ інформаційної роботи
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Читайте також: Безробітним Кіровоградщини збільшили виплати