Пенсії кропивничанам перерахують автоматично

  • 5 лип. 2019 11:31
  • 1134
    • Новина Пенсії кропивничанам перерахують автоматично Ранкове місто. Кропивницький
     
    Шановні пенсіонери м. Кропивницького!
     
    Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області в зв’язку з проведенням перерахунку пенсій з 01.07.2019 року та збільшенням кількості звернень за роз’ясненнями з даного питання до Кропивницького сервісного центру (м. Кропивницький, вул. Соборна, 4), повідомляє:
     
    ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ АВТОМАТИЧНО І НЕ ПОТРЕБУЄ ОСОБИСТОГО ЗВЕРНЕННЯ ПЕНСІОНЕРА!!!
    КОЖНОМУ ПЕНСІОНЕРУ, У КОГО З 01.07.2019 РОКУ ЗБІЛЬШИТЬСЯ ПЕНСІЯ БІЛЬШЕ, НІЖ НА 300 ГРИВЕНЬ, ПРОТЯГОМ ЛИПНЯ «УКРПОШТА» ДОСТАВИТЬ ПОВІДОМЛЕННЯ З ДЕТАЛЬНИМ РОЗ’ЯСНЕННЯМ ПРОВЕДЕНОГО ПЕРЕРАХУНКУ.
     
    У Кропивницькому сервісному центрі, що за адресою: вул. Соборна, 4, прийом громадян здійснюють 14 фахівців. Тож шановні пенсіонери! Просимо розуміння за тимчасові незручності в обслуговуванні громадян!
     
    Нагадуємо, що прийом громадян здійснюється незалежно від місця проживання чи прописки пенсіонера. Якщо у пенсіонера все ж таки виникають нагальні питання, які необхідно вирішити за допомогою фахівців Пенсійного фонду, громадяни можуть звернутися до Кропивницького сервісного центру № 3, на Новій Балашівці (Райцентр, вул. Дарвіна, 29). Прийом громадян здійснюється з 08.00 до 17.00 години.
     
    Приміщення Кіровоградського сервісного центру № 3 знаходиться у зручному місці, доступне для всіх категорій громадян (в тому числі для осіб з інвалідністю) та має розгалужене транспортне сполучення. До Кіровоградського сервісного центру № 3 курсують автобуси: №№ 103 та 111Б та маршрутні таксі:№№ 14, 55, 116 А, 134, 220, 284, 550.
     
    Начальник головного управління Наталія СІМОНЯН
     
    Читайте також: Павло Розенко розповів про найближчі заплановані підвищення пенсій