У Світловодську пропонують найоплачуванішу посаду

  • 5 лип. 2019 10:27
  • 871
    • Новина У Світловодську пропонують найоплачуванішу посаду Ранкове місто. Кропивницький
     
    Посада машиніста крана (кранівника) є нині найбільш оплачуваною на Кіровоградщині з усіх професій (за Класифікатором професій). Фахівцеві, який займатиме дану посаду, пропонують заробітну плату у розмірі 25000 грн. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
     
    Вакансія зареєстрована у Світловодську. Роботодавець – Завод конструкцій швидкомонтованих будівель ТДВ «Об'єднання Дніпроенергобудпром». Посада машиніста крана передбачає високий рівень професіоналізму та відповідальності. Серед завдань та обов'язків: виконання робіт з навантаження, розвантаження, перевантаження (кран пневмоколісний КС 5363). Вакансія є тимчасовою: робота пропонується на період виконання замовлення (приблизно 3 місяці).
     
    За інформацією Кіровоградського обласного центру зайнятості роботодавцями області, найбільш оплачуваними спеціалістами на Кіровоградщині сьогодні є керуючі відділенням, головні будівельники (домобудівного, сільського будівельного комбінату), гірничомонтажники підземні та головні інженери.
     
    Читайте також: «Дніпро-Кіровоград» потребує майже 100 працівників