Містян запрошують стати учасниками ТЕАТРАЛЬНОЇ ХОДИ під час відкриття фестивалю "Кропивницький-2019" (ФОТО)

  • 5 лип. 2019 09:49
  • 1780
    • Новина Містян запрошують стати учасниками ТЕАТРАЛЬНОЇ ХОДИ під час відкриття фестивалю «Кропивницький-2019» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У традиційній театральній ході, що відбудеться у перший день фестивалю "Кропивницький-2019", можуть взяти участь усі охочі містяни. Про це повідомив головний режисер фестивалю Сергій Проскурня.
     
    Хода розпочнеться 11 липня о 19:00 від обласної філармонії. Одягнені у карнавальні костюми учасники рухатимуться вулицею Дворцовою, після чого візьмуть участь у відкритті фестивалю на Площі Героїв Майдану.
     
    - У ході візьмуть участь 20 акторів львівського театру "Воскресіння". Зазвичай до них долучаються актори театру Кропивницького, але цьогоріч ми хочемо, щоб акторами стали усі бажаючі. Шукаємо близько півсотні кропивничан. Ми дамо їм карнавальні костюми, атракційний реквізит та мобільні об‘єкти. Буде яскраво! - повідомив Сергій Проскурня.
     
    Поспішіть стати учасниками ходи! Відчуйте себе акторами та станьте частиною масштабного мистецького дійства! Реєстрація триває до 10 липня включно за телефоном: 0508320644; або через Фейсбук: 
     
    Наталка Нічишина
     
    Фото з минулорічної ходи
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Читайте також: Організатори фестивалю "Кропивницький-2019" назвали гурти, які гратимуть у перші дні