Телеканал "Інтер" виграв позов до Нацради з питань телебачення і радіомовлення

  • 4 лип. 2019 18:04
  • 1052
    • Новина Телеканал «Інтер» виграв позов до Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ранкове місто. Кропивницький
     
    Окружний адміністративний суд Києва підтвердив відсутність порушень законодавства у трансляції концерту "Победа. Одна на всех" 9 травня 2018 року, повідомляє прес-служба каналу "Інтер".
     
    26 червня 2019 року суд повністю задовольнив позов телеканалу "Інтер" до Нацради з питань телебачення і радіомовлення. За результатом розгляду суд визнав протиправними та скасував рішення Нацради про результати позапланової виїзної перевірки каналу та розпорядження про сплату телеканалом штрафу в розмірі 4046 057,63 грн. 
     
    - Суд зазначив, що застосування санкцій до телеканалу було неправомірним, рішення про їх застосування було прийняте без додержання законної мети. Таким чином суд встановив, що під час трансляції 9 травня 2018 року святкого концерту до Дня Перемоги "Победа. Одна на всех" телеканал дотримався всіх норм законодавства, - зазначається у повідомленні прес-служби каналу. 
     
    Після прийняття у 2018 році Нацрадою рішення про визнання порушення та застосування санкції у вигляді сплати штрафу телеканал не погодився з таким рішенням і одразу заявив, що буде захищати свої інтереси всіма законними засобами.
     
    ПрАТ "Телеканал "ІНТЕР" неодноразово наполягав і наполягає, що у своїй діяльності завжди керувався і керується виключно нормами українського законодавства та інтересами своїх глядачів, наголошує прес-служба "Інтера".
     
     
    Читайте також: Ексклюзив «Ранку з Інтером»: як Гайтана зустріла чоловіка і хто дав рідкісне ім'я для їхньої дочки?