Кропивницькі безробітні навчалися, як захистити свої трудові права

  • 4 лип. 2019 11:39
  • 963
    • Новина Кропивницькі безробітні навчалися, як захистити свої трудові права Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 3 липня, на базі Інформаційно-консультаційного центру обласного центру зайнятості пройшов інформаційний захід для шукачів роботи за участі фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області та Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Про це повідомив юридичний відділ Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Вже третій рік поспіль обласний центр зайнятості та Регіональний місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги щомісяця проводять правопросвітницькі заходи для шукачів роботи.
     
    Під час заходу безробітні отримали детальну інформацію щодо діяльності вищезазначених центрів, роз’яснення права на отримання та можливості доступу до правової допомоги, отримали інформаційні брошури з інформацією про ці центри та найпоширеніші консультації.
     
    Усі охочі ставили спікерам уточнюючі запитання, а ті, хто мав потребу у юридичних консультаціях, отримали їх від спеціалістів центрів.
     
    Подібні заходи роз’яснюють, як юридично грамотно вийти з тієї чи іншої проблемної ситуації.
     
     
    Читайте також: У Кропивницькому обговорили типові помилки кадровиків