У Кропивницькому перевірили місця стихійної торгівлі

  • 4 лип. 2019 09:33
  • 1113
    • Новина У Кропивницькому перевірили місця стихійної торгівлі Ранкове місто. Кропивницький
     
    2 липня «Муніципальний патруль» провів рейд-відстеження, аби припинити несанкціоновану торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами вздовж дороги по вул. Преображенській, біля ринку «Центральний». Про це повідомляє сайт Міської ради Кропивницького.
     
    З громадянами, які здійснювали торгівлю у невстановленому місці, проводилась роз’яснювальна робота щодо недопущення стихійної торгівлі  харчовими продуктами на тротуарах, із землі. Продавцям вручали флаєр «Обережно! Стихійна торгівля!» з інформацією про адміністративну відповідальність за торгівлю в невстановленому місці. Контролюючі органи  пропонували “стихійникам” перейти здійснювати торгівлю на територію ринків міста.
     
    Міський голова Андрій Райкович, неодноразово під час апаратних нарад порушував питання  боротьби з таким небезпечним явищем, як стихійна торгівля на території Кропивницького.
     
    - Стихійна торгівля є ганебним явищем для Кропивницького і боротися з ним необхідно послідовно, консолідовано і наполегливо, - звертався очільник міста до представників поліції, фіскальних органів, санітарних та ветеринарних служб.
     
     
    Читайте також: Кропивницький міський голова перевірив "Арку"