На Кіровоградщині горіли приміщення, трактори і суха трава

  • 3 лип. 2019 13:00
  • 1466
    • Новина На Кіровоградщині горіли приміщення, трактори і суха трава Ранкове місто. Кропивницький
     
    2 липня на вул. Набережній с. Іскрівки Петрівського району зайнялись домашні речі та покрівля приватного житлового будинку. На вул. Г. Сталінграду в Олександрії горіло сміття в недобудованій споруді, яка не експлуатується.  В смт Олександрівці по вул. Пушкіна на території приватного домоволодіння загорілась дерев’яна стеля господарчої споруди. По вул. Чабана у Малій Висці палали речі домашнього вжитку в літній кухні на території приватного домоволодіння. Під час пожежі травмувався господар 1985 р.н. 
     
    Вже 3 липня о 02:48 стало відомо про пожежу по вул. Польовій, м. Мала Виска. Там загорівся металевий ангар, що не експлуатується, та залишки будівельних матеріалів у ньому. На вул. 116-ї Дивізії в смт Онуфріївці горіли трактори МТЗ-892, МТЗ-82 та складське приміщення.
     
     
    Травмованих та загиблих немає, крім випадку у Малій Висці на вул.Чабана. Причини загорянь встановлюють фахівці.
     
     
    На відкритих територіях горіла суха трава поблизу Бобринця, в смт Помічній та в Світловодську, в селах Первозванівці та Оситняжці Кропивницького району, а ще пожнивні рештки в селі Вишневому Маловисківського району. 
     
     
    Шановні громадяни! Служба порятунку закликає вас бути обережними та відповідальними, пам’ятайте, що досить найменшої іскри, аби розгорілось велике полум’я, що безжально знищить на своєму шляху усе живе. Бережімо навколишнє природне середовище!
     
     
    Читайте також: Кіровоградська область: п’ять пожеж за добу у житловому секторі