Кропивничанин здобув "срібло" зі стрибків у висоту

  • 2 лип. 2019 17:37
  • 1108
    • Новина Кропивничанин здобув «срібло» зі стрибків у висоту Ранкове місто. Кропивницький
    Традиційні, 26-ті за ліком Міжнародні змагання зі стрибків у висоту «Меморіал Віталія Лонського» відбулися 29 червня у Бердичеві (Житомирська обл.). Цього року в них взяли участь спортсмени з України та Туреччини.
     
    З шаленою боротьбою та азартом проходили змагання серед чоловіків, де на старт вийшло одразу 13 спортсменів, серед них – двоє стрибунів із Туреччини.
     
    Срібним призером престижних стартів став постійний їхній учасник, кропивничанин Дмитро Яковенко (тренер Геннадій Здітовецький). Для цього вихованцю СДЮСШОР №2 довелося перестрибнути планку на висоті 2,23 м. Її він підкорив із другої спроби. Надалі наш легкоатлет, який має досвід виступів на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро 2016р. намагався взяти висоту 2,26 м, але всі три спроби були невдалими.
     
    Переможцем «Меморіалу Віталія Лонського»  з результатом 2,26 м став один із наймолодших учасників змагань, бердичівлянин Дмитро Нікітін. Третє місце з результатом 2,23 м посів ще один представник Бердичева Віктор Лонський, який поступився кропивничанину лише за кількістю використаних спроб.
     
     
    Читайте також: На кропивницьких уболівальників чекають футбольні баталії