Кіровоградщина отримає 45 мільйонів гривень на природоохоронні заходи

  • 2 лип. 2019 16:29
  • 3410
    • Новина Кіровоградщина отримає 45 мільйонів гривень на природоохоронні заходи Ранкове місто. Кропивницький
     
    Як повідомляє сайт Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кабінет Міністрів України затвердив обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення природоохоронних заходів на об’єктах комунальної власності (розпорядження від 5 червня 2019 р. №430-р). Кіровоградська область отримає 45 мільйонів гривень, з яких 35 мільйонів гривень надійде в обласний бюджет та 10 мільйонів гривень – у бюджет Благовіщенського району.
     
    На реконструкцію каналізаційних очисних споруд з новим будівництвом цеху механічного зневоднення осаду стічних вод по вул. Байкальській, 107 у Кропивницькому направлять 25 млн. грн, а на реконструкцію каналізаційних очисних споруд у місті Знам’янці по вул. Будьонного, 207, - 10 млн. грн.
     
    Кошти, які надійдуть у бюджет Благовіщенського району, спрямують на реконструкцію системи водовідведення міста Благовіщенського.
     
    Освоєння субвенції передбачає принцип співфінансування із відповідних місцевих бюджетів коштів у розмірі не менш ніж 10 відсотків загальної кошторисної вартості природоохоронного заходу.
     
     
    Читайте також: Уряд фіналізував механізм підвищення пенсій громадянам з великим стажем і невеликими зарплатами