Під час виборів буде збільшено кількість нарядів поліції превенції для реагування на повідомлення з лінії "102"

  • 1 лип. 2019 15:28
  • 1224
    • Новина Під час виборів буде збільшено кількість нарядів поліції превенції для реагування на повідомлення з лінії «102» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Як повідомляє Урядовий портал, під час виборів буде збільшено кількість нарядів поліції превенції для реагування на повідомлення з лінії "102". Про це 27 червня повідомив Голова Національної поліції України Сергій Князєв під час робочої наради з керівниками департаментів превентивної діяльності та патрульної поліції.
     
    Глава Нацполіції наголосив на необхідності оперативного реагування поліцейських на кожне правопорушення, пов’язане з виборчим процесом. 
     
    Водночас саме поліцейські превенції – у складі нарядів патрульної поліції (ГРПП) у великих містах та груп реагування патрульної поліції у маленьких населених пунктах – першими виїжджають на повідомлення громадян.
     
    - Наголошую, що всі підрозділи поліції превенції ми створили, насамперед, для реагування на повідомлення, які надходять до нас від людей. Під час виборів напруга у суспільстві зростатиме, і ваше завдання – аби наші громадяни могли у безпеці реалізувати своє право на волевиявлення, – підкреслив Сергій Князєв.
     
    Голова Нацполіції додав, що для керівництва відомства робота ГРПП та всієї поліції превенції залишається пріоритетною.
     
    Читайте також: Кіровоградщина: Хто з "мажоритарщиків" зареєструвався на 99-му виборчому окрузі?